Back to All Events

LGBTQ+ Latvijā: Paneļa diskusija un jautājumi

Saturday, April 10, 2021 at 1 PM EDT – 2:30 PM EDT

ALJA un LNJAK aicina piedalīties sarunā par LGBTQ+ kopienas civiltiesībām un aktīvismu Latvijā. Panelisti dalīsies ar savām pieredzēm un darbību, sekos jautājumu periods.

ALJA and LNJAK invite you to a conversation about LGBTQ+ rights and activism in Latvia. This event is an opportunity to hear about our panelists' experiences and activism, followed by a Q&A period.

---

Panelistu bios:

Kaspars Zālītis

Kustības "Dzīvesbiedri" vadītājs

Kustība "Dzīvesbiedri" ir neformāla sabiedriska kustība Dzīvesbiedru likuma pieņemšanai un visu ģimeņu tiesiskai un sociālai aizsardzībai Latvijā.

Kaspars Zālītis

Leader of the “Dzīvesbiedri” movement.

The “Dzīvesbiedri” movement is an informal social movement that advocates in favor of a “Dzīvesbiedri” law and the protection of all families in Latvia.

Kristīne Garina

LGBT un viņu draugu apvienība "Mozaīka" valdes priekšsēdētāja

LGBT un viņu draugu apvienība "Mozaīka" jau vairāk kā 15 gadus iestājās par LGBTQ tiesību ievērošanu Latvijā. Mozaīkā darbojas jauniešu grupa Skapis, kā arī tā dibinājusi pirmo LGBTQ kopienas vietu Latvijā - LGBT House Riga. Mozaīka ir Baltijas Praida - Rīga galvenā organizatore.

Kristīne Garina

LGBT and their allies organization “Mozaīka” board chair.

LGBT and their allies organization “Mozaīka” has advocated for LGBTQ rights in Latvia for over 15 years. Within Mozaīka works a youth organization “Skapis”, and Mozaīka founded the first LGBT meeting place in Latvia, LGBT House Riga. Mozaīka is the primary organizer of Baltic Pride - Rīga.

Earlier Event: November 26
Tītaru Tecins