Back to All Events

Sestdienas vakari ar ALA & ALJA - DJ Ai-Va!

Zinām, ka dienās, kad tik daudz laika nākas pavadīt mājās, neizbēgami kādā brīdī kļūst pavisam garlaicīgi, un gribas tikties ar citiem. Amerikas Latviešu apvienība un Amerikas Latviešu jaunatnes apvienība darbojas kopā, lai jums piedāvātu virtuālas tikšanās iespēju katru sestdienu!

Sestdien, 2. maijā, 5PM EST, notiks nākamais virtuālais pasākums ALA un ALJA rīkotajā Sestdienas vakaru sērijā - Deju vakars ar DJ Ai-Va! DJ Ai-Va ir labi pazīstams DJ Rīgā, Latvijā, bet viņš ir vairākas reizes viesojies arī ASV, piedalījies ALJA pasākumos Gaŗezerā, Dziesmu svētkos Baltimorā un vairākos citos Amerikas latviešu sarīkojumos!

Iespēja par pievienošanos YouTube vēl top, bet iesakām plānot pievienoties Zoom pasākumam sestdien, jo šoreiz atstāsim iespēju arī dalībniekiem piedalīties ar video! Te ir Zoom pasākuma saite:
https://us02web.zoom.us/j/89296712526?pwd=bjFtTnp6RE1jOWVBL0x6bFVrc0E1dz09

Protams, Jums nav jāpiedalās ar video, ja nevēlaties! Bet, vai lietojat video vai nē, lūdzam *visiem* atcerēties atstāt savu mikrofonu uz "mute", lai neiztraucētu DJ audio!

Ja Jums ir kāda dziesma, ko vēlaties dzirdēt un dejot līdzi, lūdzu, līdz piektdienai, ierakstiet to šī Facebook pasākuma diskusijā, vai atsūtiet Facebook ziņu vai e-pastu uz adresi alaprojects@alausa.org!

Izkustēsimies!
Tiksimies (virtuālā) klubā!

***

We know that, during this strange time spent in quarantine at home, there comes a time in the week when boredom sets in and you would like nothing more than to be with other people! The American Latvian Association and American Latvian Youth Association have partnered to bring to our community a different virtual meeting opportunity every Saturday!

Join us this Saturday, May 2 at 5PM EST, for the next virtual event in ALA & ALYA's Saturday evening series - a dance party with DJ Ai-Va! DJ Ai-Va is a well-known DJ In Rīga, Latvia, but he has also visited us in the U.S. several times and has participated in Latvian-American events such as ALYA concerts and dance parties in Gaŗezers, the Song and Dance Festival in Baltimore, and many more!

This Saturday we will be using Zoom Meeting and inviting attendees to use their video - however, please make sure to keep yourself on "mute", so that the DJ's sound is not interrupted! Here is the Zoom link: https://us02web.zoom.us/j/89296712526?pwd=bjFtTnp6RE1jOWVBL0x6bFVrc0E1dz09

If you have a (dance) song request, please post in the discussion for this event, or Facebook message or email ALA (alaprojects@alausa.org)!

Let’s get our blood moving!
See you in the (virtual) club!

Earlier Event: April 25
Viktorīnas Vakars/ Trivia Night